kalendarzWitaj dziś jest wtorek, 17 października 2017 r.   Imieniny: Antonii, Ignacego, Wiktora dodaj do ulubionychdodaj do ulubionychenglish versionenglish version



forum
stronę odwiedziło:
2078964 osób

Rynek drobiu

Mięso, podroby jadalne i przetwory z drobiu (kody CN 0207 i 1602)

więcej

Drób żywy (kody CN 0105)

więcej

Przemysłowa produkcja mięsa drobiowego w zakładach o zatrudnieniu powyżej 50 osób (tys. ton)

więcej

Sprawozdanie z wyników opracowane zostało na podstawie weterynaryjnej sprawozdawczości statystycznej.

więcej

Produkcja wyrobów przemysłowych  w zakładach o zatrudnieniu 10 osób i więcej (w tys. ton)

więcej
więcej
więcej
więcej
więcej
Copyright © 2009 Krajowa Rada Drobiarstwa
Projektowanie stron Toruń